Кулінарний термометр електронний TP-101
Кулінарний термометр стане внагоді не тільки професійним кухарям, але й будь-якій господині. Щоб досягти виняткового смаку, буває необхідно знати не тільки температуру духовки, але й саму страву. Саме з цією метою зроблено кулінарний термометр. Він має залізне шило, яке легко проникне всередину страви, не пошкодивши його. Таким термометром вам буде легко виміряти температуру всередині м'яса, курки, пирога та інших продуктів і навіть рідин та сипких матеріалів.
Цифровий штиковий термометр дозволить швидко і точно виміряти температуру всередині продуктів, страви, соусу або напою. Голка виготовлена із харчової нержавіючої сталі, корпус пластиковий. Діапазон виміру від -50°С до +300°С. Додатково комплектується тубусом для зберігання та батарейкою ("таблетка"). Цифровий дисплей та дві кнопки для перемикання режиму вимірювання в °C або °F та увімкнення/вимкнення термометра. Є функція автовимкнення при невикористанні.
Основні характеристики:
- Широкий діапазон застосувань;
- Зонд датчика виготовлений із нержавіючої сталі;
- Корпус датчика виготовлений із міцної пластмаси;
- Широкий температурний діапазон вимірювання: від -50 °C до +300 °C (-58 °F до +572 °F);
- Перемикання між одиницями вимірювання: °C та °F;
- Автоматичне відключення після 10 хвилин без операції;
- Пластиковий чохол тубус корпусу для зберігання та забезпечення безпеки;
- Точність температури: 0,1 °C;
- функція запам'ятовування останньої температури;
- Функція перегляду максимальної та мінімальної температури при вимірі;
- Електроживлення: 1 батарея LR44 на 1,5 В (у комплекті);
- Загальна довжина: 23,5 см
- Довжина щупа: 14,5 см
- Діаметр щупа: 3,5 мм
- Габарити: 25*2,5*2,5 см
Увага! Не рекомендується потрапляння пари з кип'ятку на дисплей термометра протягом тривалого часу.