Термометр цифровий харчовий TP-300 (-50°C +300°C)
Термометр електронний TP300 забезпечений голчастим чутливим контактним датчиком, розташованим в кінці щупа, що дозволяє заглиблюватися в шар м'яких, сипких або рідких речовин, для вимірювання температури та відображення на цифровому дисплеї з точністю до десятих.
Цифровий контактний термометр TP300 відрізняється високим ступенем захисту від впливу вологи та крапель води, широким діапазоном, що дає можливість проводити вимірювання великого переліку предметів органічної та неорганічної природи.
Цифрові термометри з контактним датчиком відрізняються традиційно високою точністю незалежно від виду матеріалів, відбиваючої здатності, що впливає при безконтактних методах вимірювання температури.
Особливо важливо, що харчовий кулінарний термометр здатний поринути на глибину понад 10 см у шар піци, фаршу, тіста.
Характеристики:
- Тип: Термометр
- Вигляд: Електронний
- Широкий діапазон застосувань;
- Зонд датчика виготовлений із нержавіючої сталі;
- Корпус датчика виготовлений із міцної пластмаси;
- Широкий температурний діапазон вимірювання: від -50 °C до +300 °C (-58 °F до +572 °F);
- Перемикання між одиницями вимірювання: °C та °F;
- Автоматичне вимкнення після 10 хвилин без операції;
- Пластиковий чохол;
- Точність температури: ± 1-2 °C;
- функція запам'ятовування останньої температури;
- Функція перегляду максимальної та мінімальної температури при вимірі;
- Електроживлення: 1 батарея (у комплекті);
- Загальна довжина: 24,5 см
- Довжина щупа: 14 см
- Діаметр щупа: 3,5 см
- Габарити упаковки: 28*7*2 см
- Матеріал: Пластмаса
- Колір білий
Увага! Не рекомендується потрапляння пари з кип'ятку на дисплей термометра протягом тривалого часу.